Ngjarje

 • Rektori Vataj uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit

  Rektori Vataj uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit

  Prof. Dr. Ramë Vataj, Rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, uron studentët, stafin akademik dhe administrativ të Universitetit dhe të gjithë shqiptarët kudo...

  26/11/2015 Lexo më shumë
 • Fakultetin e Filologjisë në Universitetin “Ukshin Hoti” të Prizrenit, e ka vizituar një delegacion me përfaqësues të disa fakulteteve (universiteteve) nga Turqia

  Fakultetin e Filologjisë në Universitetin “Ukshin Hoti” të Prizrenit, e ka vizituar një delegacion me përfaqësues të disa fakulteteve (universiteteve) nga Turqia

  Prof. Ass. Dr. Shkelqim Millaku, u. d. Dekan i Fakultetit të Filologjisë, priti mysafiret Prof. Dr. Şahin KESİCİ (Necmettin Erbakan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim...

  19/11/2015 Lexo më shumë
 • Profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata në UPZ – prezent ishte edhe ambasadori Minxhozi
  18/11/2015 - Profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata në UPZ – prezent ishte edhe ambasadori Minxhozi

  Profesorë nga Universiteti Bujqësor i Tiranës të mërkurën kanë mbajtur ligjërata për studentët e Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në...

 • Rektori Vataj priti në takim përfaqësuesit e KFOR - LMT Zviceran
  17/11/2015 - Rektori Vataj priti në takim përfaqësuesit e KFOR - LMT Zviceran

  Prof. Dr. Ramë Vataj rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, ka pritur në takim përfaqësuesit e KFOR - LMT Zviceran, të kryesuar nga znj. Egzona Gagica. Rektori...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • NJOFTIM - Më 27 dhe 28 Nëntor do të jetë pushim NJOFTIM - Më 27 dhe 28 Nëntor do të jetë pushim 26/11/2015 -

  Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe stafi administrativ i UPZ-së se më 27 dhe 28 nëntor 2015 për nderë të festës së 28 Nëntorit- Festës së Flamurit Kombëtar, do të jetë ditë...

 • Ftesë - Në Fakultetin Ekonomik mbahen dy ligjërata nga profesorë nga Shqipëria Ftesë - Në Fakultetin Ekonomik mbahen dy ligjërata nga profesorë nga Shqipëria 17/11/2015 -

  Më 18.11.2015(të mërkurën) në orën 11:00 në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren do të mbahen dy ligjërata nga profesorë nga Shqipëria.

 • Njoftim Njoftim 17/11/2015 -

  Lajmërohen të gjithë ata studentë nga fakulteti ekonomik, drejtimi administrim biznesi që janë në vitin II(dytë) dhe të III (tretë) , e që e kanë notën mesatare mbi 8 dhe ata të cilët...

 • NJOFTIM NJOFTIM 13/11/2015 -

  Lista e Përfundimtare të Studentëve në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike Nivelin - Master për vitin akademik 2015/2016

Shiqo të gjitha lajmet
 • Apliko Online
 • UPz
 • BULETINET
 • Universiteti i Prizrenit
 • Qyteti i Prizrenit