Ngjarje

 • UPZ nënshkruan protokoll për zgjerimin e bashkëpunimit me Universitetin e Anadollit në Turqi

  UPZ nënshkruan protokoll për zgjerimin e bashkëpunimit me Universitetin e Anadollit në Turqi

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka nënshkruar protokoll me Universitetin e Anadolit në Turqi, për zgjerimin e bashkëpunimit në kuadër të programit ERASMUS +....

  28/03/2017 Lexo më shumë
 • Përfaqësues të UPZ-së dhe UP-së realizuan një vizitë të frytshme në Universitetin e Padovës në Itali

  Përfaqësues të UPZ-së dhe UP-së realizuan një vizitë të frytshme në Universitetin e Padovës në Itali

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren dhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” gjatë javës kanë zhvilluar një vizitë në Universitetin e Padovës në Itali ku...

  26/03/2017 Lexo më shumë
 • Ministrja Hoxha viziton Universitetin “Ukshin Hoti”
  22/03/2017 - Ministrja Hoxha viziton Universitetin “Ukshin Hoti”

  Fillimisht ajo ka vendosur lule te shtatorja e Ukshin Hotit, emrin e të cilit e mban Universiteti i Prizrenit. Më pas, ajo është takuar edhe me studentë të Fakultetit...

 • Agim Rexhepi përfaqësues i shoqatës “Miqtë e Amerikës” mbajti ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren
  20/03/2017 - Agim Rexhepi përfaqësues i shoqatës “Miqtë e Amerikës” mbajti ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Themeluesi i shoqatës “Miqtë e Amerikës”, Agim Rexhepi të hënën ka mbajtur një ligjëratë para studentëve të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, me temë...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT