Ngjarje

 • Rektori Vataj priti në një vizitë Andin Hotin, djalin e Ukshin Hotit

  Rektori Vataj priti në një vizitë Andin Hotin, djalin e Ukshin Hotit

  Prof. Dr. Ramë Vataj, rektor i Universitetit “Ukshin Hoti”, ka pritur në një vizitë, Andin Hotin, djalin e intelektualit dhe atdhetarit Ukshin Hoti, emrin e të cilit e...

  22/11/2014 Lexo më shumë
 • Rektori Vataj kërkon nga Komuna e Dragashit që të ndajë bursa për studentët e UPZ-së

  Rektori Vataj kërkon nga Komuna e Dragashit që të ndajë bursa për studentët e UPZ-së

  Rektori Vataj i falënderoi për vizitën kryetarin Jonuzaj me bashkëpunëtor. Ai kërkoi nga Komuna e Dragashit që të ndajnë bursa për studentët nga të gjitha komunitetet...

  20/11/2014 Lexo më shumë
 • Këshilli Drejtues zgjodhi tre prorektorët e UPZ-së
  12/11/2014 - Këshilli Drejtues zgjodhi tre prorektorët e UPZ-së

  Prorektor për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore, është emëruar Prof. Ass. Dr. Malush Mjaku, Prorektor për Buxhet, Financa dhe Infrastrukturë,...

 • Rektori Vataj priti në një takim përfaqësuesit e komunitetit rom në Prizren
  10/11/2014 - Rektori Vataj priti në një takim përfaqësuesit e komunitetit rom në Prizren

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, të hënën ka pritur në një takim përfaqësuesit e komunitetit romë në Prizren, Jolxhi Shala,...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • LAJMËRIM 21/11/2014 -

  Lajmërim Të nderuar aplikantë, ju informojmë se, për shkak të afatit kohor të ngarkuar me punë, në aspektin administrativ, vazhdohet afati për riaplikimi (online), ne zyrën e TI kati i...

 • NJOFTIM 20/11/2014 -

  Prof. Dr. Mario de Matteis, Ruhr-Universität Bochum, Gjermani do të mban ligjëratë në UPZ

 • The Japan Foundation Fellowship Program for Intellectual Exchange 2015-2016 The Japan Foundation Fellowship Program for Intellectual Exchange 2015-2016 18/11/2014 -

  The Japan Foundation Fellowship Program for Intellectual Exchange 2015-2016

 • LAJMËRIM 17/11/2014 -

  Lajmërohet të gjithë studentët e pranuar nga listat e shoqatave të dalura nga lufta e UÇK-së se tërheqja e dokumenteve bëhet duke filluar nga sot me 17 Nentor 2014 deri nesër me 18 Nëntor...

Shiqo të gjitha lajmet
 • Filloi viti i Ri Akademik
 • Shkencat Kompjuterike
 • UPz
 • Takime të Ndryshme
 • Buletini i Universitetit
 • Universiteti i Prizrenit
 • Marrëveshje të Ndryshme
 • Qyteti i Prizrenit