Ngjarje

 • Në UPZ u promovua libri “Klinika penale juridike” të autorëve Dr. Sc. Hashim Qollaku dhe Dr. Sc. Fejzullah Hasani

  Në UPZ u promovua libri “Klinika penale juridike” të autorëve Dr. Sc. Hashim Qollaku dhe Dr. Sc. Fejzullah Hasani

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjten është bërë promovimi i librit me titull “Klinika penale juridike” të autorëve Dr. Sc. Hashim Qollaku dhe Dr....

  28/04/2016 Lexo më shumë
 • Universiteti “Ukshin Hoti” ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Hasan Kalyoncu në Turqi

  Universiteti “Ukshin Hoti” ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Hasan Kalyoncu në Turqi

  Rektori i Universitetit ‘Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj gjatë vizitën në Turqi ka nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim edhe me Universitetin Hasan...

  06/04/2016 Lexo më shumë
 • UPZ arriti marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Gaziantep
  05/04/2016 - UPZ arriti marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin Gaziantep

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren dhe Universiteti Gaziantep në Turqi të hënën kanë arritur marrëveshje për bashkëpunim në fushat akademike. Marrëveshjen...

 • Urimi i Rektorit Vataj për Pashkët
  26/03/2016 - Urimi i Rektorit Vataj për Pashkët

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, të gjithë besimtarëve të Krishterë ua uron Pashkët. Kjo festë na përkujton fitoren e së...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • KONFERENCË SHKENCORE - 6 maj 2016 29/04/2016 -

  SHQIPJA E SOTME DHE MARRËDHËNIET E SAJ ME GJUHËT E TJERA

 • NJOFTIM 28/04/2016 -

  Studentët me të drejtë vote që nuk figurojne në listë,në bazë të nenit 23, pika 5 dhe 6, kanë të drejtë ankese. Ankesa bëhet përmes deklaratës me shkrim e cila i paraqitet Kryesuesit...

 • NJOFTIM 08/04/2016 -

  Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit e UPZ se më 11.04.2016 do të jetë ditë pushimi për nderë të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Ndërsa më 09.04.2016(të shtunën)...

 • F T E S Ë 04/04/2016 -

  Këshilli Organizativë për shenimin e 8 prillit “Edhe ne jemi këtu”, ju fton në eveniment për Diten Nderkombëtare të Romëve, në ligjeratën me temën: “Romët dje, sot, nesër”....

Shiqo të gjitha lajmet
 • SEMS
 • UPz
 • BULETINET
 • Universiteti i Prizrenit
 • Qyteti i Prizrenit