Ngjarje

 • Ambasadori i Britanisë së Madhe Ruairi O’Connell vizitoi Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Ambasadori i Britanisë së Madhe Ruairi O’Connell vizitoi Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Rektori Vataj vëri në pah se universiteti i ka kushtuar rëndësi bashkëpunimit me universitetet brenda dhe jashtë vendit duke theksuar se aktualisht kemi bashkëpunim me 51...

  15/01/2018 Lexo më shumë
 • Ndahen certifikatat për studentët fitues në garën nacionale në lëndët juridike

  Ndahen certifikatat për studentët fitues në garën nacionale në lëndët juridike

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të premten në një ceremoni janë ndarë certifikatat për studentët e Fakultetit Juridik të cilët e kanë fituar garën...

  12/01/2018 Lexo më shumë
 • Në Universitetin
  12/01/2018 - Në Universitetin "Ukshin Hoti" u shfaq një program nga studentët e Fakultetit të Filologjisë

  Në Universitetin "Ukshin Hoti" u shfaq një program nga studentët e Fakultetit të Filologjisë, Dega e Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe me rite tradicionale shqiptare (rite të...

 • Urimi i Rektorit të UPZ, Prof. Dr. Ramë Vataj për Vitin e Ri 2018!
  29/12/2017 - Urimi i Rektorit të UPZ, Prof. Dr. Ramë Vataj për Vitin e Ri 2018!

  Prof. Dr. Ramë Vataj, Rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” - Prizren, u uron studentëve, profesorëve , stafit të administratës dhe të gjithë qytetarëve Vitin e Ri...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

 • KONKURS PËR STAF TË RREGULLT AKADEMIK 19/01/2018 -

  Me bazë në nenin 8 të Ligjit të Punës nr. 03/L-212, UA nr. 07/2017, nenit 26 të Ligjit mbi Arsimin e Lartë të Kosovës nr. 04/L-037 si dhe dispozitat e nenit 47 paragrafi 1.3 të Statutit nr....

 • Lajmërim 17/01/2018 -

  Lajmërim për Aplikim në Raundin e 11-të, të Skemës Young Cell, Programi i BE-së për bursa post-diplomike 2018

 • Ftesë - Ambasadori Britanik Ruairi O’Connell do të takojë studentët e UPZ-së Ftesë - Ambasadori Britanik Ruairi O’Connell do të takojë studentët e UPZ-së 12/01/2018 -

  Ambasadori Britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell do të vijë për një vizitë në Prizren ditën e hënë, me 15 janar 2018 dhe do të vizitojë edhe Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren....

 • NJOFTIM NJOFTIM 10/01/2018 -

  U NDANË TRE BURSA PËR TRAJNIME PËRGATITORE PËR CERTIFIKIM NË “QuickBooks Certified User®“ PËR STUDENTAT E FAKULTETIT EKONOMIK

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT