Ngjarje

 • Rektori Vataj uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit

  Rektori Vataj uron të gjithë shqiptarët për Festën e 28 Nëntorit

  Prof. Dr. Ramë Vataj, Rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, uron studentët, stafin akademik dhe administrativ të Universitetit dhe të gjithë shqiptarët kudo...

  27/11/2014 Lexo më shumë
 • Profesori nga universiteti gjerman mban ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Profesori nga universiteti gjerman mban ligjëratë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Prof.dr. Mario de Matteis, profesor në Universitetin e Bochum-it (Ruhr-Universität Bochum) Gjermani, që përmes Fondacionit Herder jep mësim në Universitetin e Elbasanit dhe...

  24/11/2014 Lexo më shumë
 • Rektori Vataj priti në një vizitë Andin Hotin, djalin e Ukshin Hotit
  22/11/2014 - Rektori Vataj priti në një vizitë Andin Hotin, djalin e Ukshin Hotit

  Prof. Dr. Ramë Vataj, rektor i Universitetit “Ukshin Hoti”, ka pritur në një vizitë, Andin Hotin, djalin e intelektualit dhe atdhetarit Ukshin Hoti, emrin e të cilit e...

 • Rektori Vataj kërkon nga Komuna e Dragashit që të ndajë bursa për studentët e UPZ-së
  20/11/2014 - Rektori Vataj kërkon nga Komuna e Dragashit që të ndajë bursa për studentët e UPZ-së

  Rektori Vataj i falënderoi për vizitën kryetarin Jonuzaj me bashkëpunëtor. Ai kërkoi nga Komuna e Dragashit që të ndajnë bursa për studentët nga të gjitha komunitetet...

Shiqo të gjitha ngjarjet

Lajme

 • Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik 27/11/2014 -

  Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik

 • Njoftim Njoftim 27/11/2014 -

  Njoftohen studentët, profesorët dhe stafi administrativ i Universitetit “Ukshin Hoti”, se më 28.11.2014, e premte, do të jetë ditë pushimi për nderë të Festës së 28 Nëntorit.

 • LAJMËRIM 21/11/2014 -

  Lajmërim Të nderuar aplikantë, ju informojmë se, për shkak të afatit kohor të ngarkuar me punë, në aspektin administrativ, vazhdohet afati për riaplikimi (online), ne zyrën e TI kati i...

 • NJOFTIM 20/11/2014 -

  Prof. Dr. Mario de Matteis, Ruhr-Universität Bochum, Gjermani do të mban ligjëratë në UPZ

Shiqo të gjitha lajmet
 • Filloi viti i Ri Akademik
 • Shkencat Kompjuterike
 • UPz
 • Takime të Ndryshme
 • Buletini i Universitetit
 • Universiteti i Prizrenit
 • Marrëveshje të Ndryshme
 • Qyteti i Prizrenit