Ngjarje

 • Në UPZ u debatua rreth harmonizimit të legjislacionit për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë me atë të BE-së

  Në UPZ u debatua rreth harmonizimit të legjislacionit për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë me atë të BE-së

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën është mbajtur debatë lidhur me harmonizimin e Legjislacionit kosovar mbi Sigurinë dhe Shëndetin në Punë...

  22/11/2017 Lexo më shumë
 • Entela Kasi, kryetare e PEN mbajti ligjëratë në UPZ

  Entela Kasi, kryetare e PEN mbajti ligjëratë në UPZ

  Entela Kasi, kryetare e PEN Qendrës së Shqipërisë poete, romansiere, përkthyese e spikatur, të mërkurën mbajti ligjëratë në UPZ, me temë: "Shqipëria e përjetshme në...

  22/11/2017 Lexo më shumë
 • Profesoresha Mohja Kahf, nga Universiteti i Arkansas i SHBA-së, mbanë ligjëratë në UPZ
  22/11/2017 - Profesoresha Mohja Kahf, nga Universiteti i Arkansas i SHBA-së, mbanë ligjëratë në UPZ

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën ka mbajtur ligjëratë, profesoresha Mohja Kahf, nga Universiteti i Arkansas i Shteteve të Bashkuara të Amerikës....

 • Një grup studentësh nga Universiteti Teknik i Nurembergut vizitoi UPZ-në
  17/11/2017 - Një grup studentësh nga Universiteti Teknik i Nurembergut vizitoi UPZ-në

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj të premtën ka pritur një grup studentësh nga Universiteti Teknik i Nurembergut - Georg Simon Ohm,...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

 • FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE 21/11/2017 -

  Shoqata Ndërkombëtare për Kërkime në Shkencat Shoqërore (IASSR) në bashkëpunim me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” në Kosovë kanë nderin t'ju ftojnë në pjesëmarrje në...

 • FTESË 21/11/2017 -

  Me këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në debatin e UNIVERSITETIT TË PRIZRENIT që po organizohet në Prizren me datën 22 Nëntor 2017 në orën 11:00 paradite. Debati do të zgjasë rreth...

 • Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë 20/11/2017 -

  Të enjten me 23 nëntor 2017 – prej 11:00h – 13:00h “STRENGTHEN INTEGRITY AND COMBAT CORRUPTION IN HIGHER EDUCATION” “PËRFORCIMI I INTEGRITETIT DHE LUFTIMI I KORRUPSIONIT NË ARSIMIN E

 • Njoftim 16/11/2017 -

  Njoftohen të gjithë aplikuesit të cilët janë pranuar në Programi: Master - Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike duhet të ndjekin këto procedura:

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT