Kryesia e Parlamentit Studentor të Universitetit të Prizrenit

  • Nehat GASHI, Kryetar i Parlamentit të Studentëve
  • Bujar SUSURI, Nënkryetar për çështje organizative dhe akademike
  • Venhar QAFLESHI, Nënkryetare për marrëdhënie ndërkombëtare
  • Leutrim QENGAJ, Sekretar i përgjithshëm
  • Albijona PULAJ, Kordinatore për Këshilat e Studentëve
  • Arta GASHI, Zëdhënëse për informim

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së