Kryesia e Parlamentit Studentor të Universitetit të Prizrenit

  • Nehat GASHI, Kryetar i Parlamentit të Studentëve
  • Bujar SUSURI, Nënkryetar për çështje organizative dhe akademike
  • Venhar QAFLESHI, Nënkryetare për marrëdhënie ndërkombëtare
  • Leutrim QENGAJ, Sekretar i përgjithshëm
  • Albijona PULAJ, Kordinatore për Këshilat e Studentëve
  • Arta GASHI, Zëdhënëse për informim

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

SEMS

SEMS

SEMS