Ngjarje

 • Profesorë e studiues nga UPZ marrin pjesë në Konferencën Shkencore në Durrës

  Profesorë e studiues nga UPZ marrin pjesë në Konferencën Shkencore në Durrës

  Një grup profesorësh dhe studiuesish nga UPZ, kryesisht nga Fakulteti Juridik me në krye dekanin Prof. Ass. dr. Arif Riza, kanë marr pjesë në KONFERENCËN E PESTË SHKENCORE...

  29/04/2017 Lexo më shumë
 • Universiteti “Ukshin Hoti” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kallxo.com

  Universiteti “Ukshin Hoti” nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Kallxo.com

  Në bazë të marrëveshjes së bashkëpunimi një numër i caktuar i studentëve të UPZ-së do të kryejnë praktikën profesionale në Kallxo.com, e cila përvojë do t’u...

  26/04/2017 Lexo më shumë
 • Prof. Malika Jouak nga Universiteti i Fes-it dhe Universiteti i Wien-es mbajti ligjëratë në UPZ
  26/04/2017 - Prof. Malika Jouak nga Universiteti i Fes-it dhe Universiteti i Wien-es mbajti ligjëratë në UPZ

  Ligjëruesja Mag.phil. Jouak erdhi me ftesën e shefes së Departamentit të Gjuhës dhe Letërsisë Gjermane Prof. ass. dr. Kimete Canaj, dhe ky është hapi i parë për...

 • Profesori nga Izraeli, Amnon Carmi mbajti ligjëratë në UPZ rreth Bioetikës
  24/04/2017 - Profesori nga Izraeli, Amnon Carmi mbajti ligjëratë në UPZ rreth Bioetikës

  Profesori nga Izraeli, Amnon Carmi, udhëheqës i Bioetikës në UNESCO, të hënën ka mbajtur një ligjëratë para studentëve dhe mësimdhënësve të Universitetit “Ukshin...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT