I ANGAZHUAR

Me poshte mund te gjeni listen e stafit akademik te angazhuar prane Universitetit te Prizrenit - Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

 • Ekrem Halimi

  Ekrem

  Halimi

  Ligjerues-Dr.

 • Jakup Berisha

  Jakup

  Berisha

  Asistent-MSc.

 • Edlira Qefalija

  Edlira

  Qefalija

  Asistent-MSc.

 • Faton Berisha

  Faton

  Berisha

  Prof.Dr.

 • Vehbi Miftari

  Vehbi

  Miftari

  Prof.ass.Dr.

 • Nimete Berisha

  Nimete

  Berisha

  Prof.ass.Dr.

 • Astrit Hulaj

  Astrit

  Hulaj

  Asistent-MSc.

 • Betim Maloku

  Betim

  Maloku

  Asistent-MSc.

 • Vehbi Sofiu

  Vehbi

  Sofiu

  Ligjërues-MSc.

 • Valbona Fisheku

  Valbona

  Fisheku

  Ligjërues-MSc.

 • Ilir Murturi

  Ilir

  Murturi

  Asistent-MSc.

 • Labinot Hasani

  Labinot

  Hasani

  Asistent-MSc.

 • Isak Hoxhaj

  Isak

  Hoxhaj

  Prof.Dr.

 • Fakije Zejnullahu

  Fakije

  Zejnullahu

  Asistent-MSc.

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.