Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 21/11/2017 - FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE

  Shoqata Ndërkombëtare për Kërkime në Shkencat Shoqërore (IASSR) në bashkëpunim me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” në Kosovë kanë nderin t'ju ftojnë në pjesëmarrje në...

 • 21/11/2017 - FTESË

  Me këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në debatin e UNIVERSITETIT TË PRIZRENIT që po organizohet në Prizren me datën 22 Nëntor 2017 në orën 11:00 paradite. Debati do të zgjasë rreth...

 • 20/11/2017 - Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë

  Të enjten me 23 nëntor 2017 – prej 11:00h – 13:00h “STRENGTHEN INTEGRITY AND COMBAT CORRUPTION IN HIGHER EDUCATION” “PËRFORCIMI I INTEGRITETIT DHE LUFTIMI I KORRUPSIONIT NË ARSIMIN E

 • 16/11/2017 - Njoftim

  Njoftohen të gjithë aplikuesit të cilët janë pranuar në Programi: Master - Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike duhet të ndjekin këto procedura:

 • 14/11/2017 - Njoftim

  Ju njoftojmë se ID- kartelat për Studentet e nivelit Baqellor mund ti tërhiqni tek Referentët e njësive përkatëse pranë Fakultetit tuaj, duke filluar nga data 22/11/2017.

 • 13/11/2017 - DITE INFORMUESE

  14 Nëntor 2017 Universiteti I Prizrenit – ora 11:00, MUNDËSITË E MIGRIMIT TË RREGULLT NË VENDET E BE-SË & RREZIQET NGA MIGRIMI ILEGAL

 • 08/11/2017 - REZULTATET PRELIMINARE TË PROVIMIT PRANUES PËR MASTER “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”,

  REZULTATET PRELIMINARE TË PROVIMIT PRANUES MBAJTUR MË 07.11.2017 PËR MASTER “Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike”,

 • 06/11/2017 - KONKURS PËR POZITËN ZYRTAR I LARTË I PERSONELIT

  Mbështetur në dispozitat e Ligjit nr. 03/L-149 mbi Shërbimin Civil të Republikës së Kosovës, rregulloren nr. 02/2010 për Procedurat e Rekrutimit në Shërbimit Civil të Republikës së...

 • 06/11/2017 - Ftesë

  Më 8 Nëntor 2017, në orën 11:00 ambasadori i Francën Didier Chabert mbanë ligjëratë në UPZ