Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

03 Mars 2017

NJOFTIM

Mbështetur në dispozitat e nenit 48 paragrafit 1 pika 1.11, të statutit të Universitetit "Ukshin Hoti" nr.04-V-621 të datës 30 maj 2013, Senati i Universitetit "Ukshin Hoti" në mbledhjen e mbajtur me datë 28.02.2017 morri vendim:

Regjistrimi i semestrit veror dhe vërtetimin i semestrit dimëror për të gjitha njësit akademike, për nivelin bachelor dhe master nga data 02.03.2017 deri më 10.03.2017.

Kryesuesi Senatit

Prof.Dr. Ramë Vataj

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së