Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Application for scholarship at the University of Anadoly Turkey

17 Mars 2017 We are delighted to announce application dates for Erasmus+ Exchange Program for students. In order to start  Erasmus+ mobility for 2017-18 Academic Year Fall Term we need to take nominations from you until 14 April 2017. * The students will be chosen according to criteria as  written below: 1. GPA for BA students: minimum 2.20 over 4.00
GPA for MA students: minimum 2.50 over 4.00
GPA for PhD students: minimum 3.00 over 4.00 2. Language Certificate (Turkish or English B1 Level) We accept the language certificate types written below: Toefl IBT Pearson PTE CPE (Cambridge Certificate in Proficiency English) CAE (Cambridge Certificate in Advance English) * If the students do not have a kind of language certificate written above, you may prepare a reference letter instead of these language certificates. Enclosed you may find a draft version for a reference letter.) * The final grade is calculated as written below: %50 of GPA %50 of Language Certificate Grade * The quato for  Prizren University is: 3 Main Candidates.
The areas of the students shall be selected according to the Erasmus+ Inter-Institutional Agreement signed between our Institutions. * You may find below scholarship and transportation grant information for students: Scholarship: 800 €/a month Transportation Grant: 275 € * Please enclose the documents that are written below while sending nominations until 
14 April 2017:

1. Application Form (Attached) 2. Learning Agreement (Attached)
(The total credit must be between 28-32. The line numbers must be same between Home and Host University tables. If the course numbers are different, the students may write two or more courses in same line. A screenshot attached may help to the students while preparing the document. The students can select the courses here the website: http://abp.anadolu.edu.tr/en/akademik/lisans . Please pay attention of courses education language and the term. The students are expected to select the courses belonging to odd number term. ) 3. Transcript of Records(in English/Turkish) 4. Language Certificate 5. Eligibility Criteria's (Attached) The Turkish National Agency require us to make sure all of our partners select the students according to the common criteria set by them. The easiest way to overcome this difficulty is to receive a nomination letter that states you are aware of the criteria and select the students accordingly. Therefore, enclosed you are going to see a cover letter that we kindly ask you to undersign while you are sending your nominated students. As you can see, on this cover letter, it's been stated that the students are selected in accordance with the criteria decided by the Turkish National Agency. 6. Housing Application Form (Attached)
We try to find appropriate accommodations for our incoming students and match them with local students to share a flat.
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së