Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

19 Prill 2017

NJOFTIM

Ngjarje ekskluzive në Universitetin “UKSHIN HOTI” në Prizren

Data: 26.04.2017, ora:13:00.

Amfiteatri i madh afër rektoratit.

 

Ftoheni të merrni pjesë në promovimin e librit "Gjuha kozmike" të studiuesit dhe etimologut Agron Dalipaj.

Autori do të mbajë edhe një ligjëratë me temën "Shqipja, themeluesja e gjuhëve të tjera indoevropiane - teoria e zbulimit të prejardhjes së fjalëve përmes njërrokësheve të shqipes".

Agron Dalipaj
GJUHA KOZMIKE

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së