Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

FTESË

19 Prill 2017

FTESË

Prof. Amnon Carmi udhëheqës i UNESCO(Haifa) i Bioetikes në Kosovë të hënën më 24 prill 2017 do të vizitojë Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren ku do të takohet me rektorin Prof. Dr. Ramë Vataj. Ndërkaq Prof. Amnon Carmi do të mbajë një Ligjëratë nderi me studentet e Universitetit të Prizrenit nga fusha e Bioetikes, Etikes mjekësore dhe Ligjit në shëndetësi.

Ligjërata mbahet në amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik në UPZ nga ora 11:00.

Jeni të mirëseardhur!

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së