Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë për pjesëmarrje në takimin informues për parandalimin e migrimit të parregullt

27 Prill 2017

Më 04.05.2017(të enjten) nga ora 10:00 - 12:00 në kuadër të projektit të Binjakëzimit të BE-së “Forcimi i Institucioneve të Kosovës në Administrimin Efektiv të Migracionit”, në bashkëpunim me Minsitrinë e Punëve të Brendshme (MPB) dhe Ministrisë së Integrimit Evropian (MIE) do të mbahet takim informues me studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren në kuadër të fushatës për parandalimin e migrimit të parregullt. Në këtë takim informues do të marrin pjesë dy ekspertë të Bashkimit Evropian dhe zyrtar për çështje të migracionit nga MPB vendore dhe një përfaqëuses nga Qendra gjermane e informacinit për migracion, arsim dhe karrierë DIMAK.

Vendi: Amfiteatri i Fakultetit Ekonomik në UPZ

Koha: 10:00-12:00

Jeni të mirëseardhur!

Këshilli Organizativ

MIE/MPB/ZBE-UPZ

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së