Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

INVITATION

08 Maj 2017

INVITATION


Dear Sir/Madam,

It is our pleasure to invite you for the ‘Information Session on Programmatic Partnerships, Research Grants and Scholarships’, available within the scope of the project HERAS. The event is scheduled to take place on 11th May 2017, University of Prizren.
The event is organised in close partnership with University of Prizren and its aim is to further disseminate and elaborate on the mentioned calls. During the event, the representatives of University of Prizren, Ministry of Education Science and Technology as well as HERAS project, will be addressing the audience with the insight information on the objective, outline, expected results, methodology, eligibility criteria, selection procedure and other necessary information pertaining to the HERAS calls on programmatic Partnerships, Research Grants and the Scholarships for PhD/PostDoc. Printouts of the guidelines and application forms will be distributed on location.
HERAS project is funded by the Austrian Development Agency (ADA) with funds of Austrian Development Cooperation, and co-financed by the Ministry of Education, Science and Technology of Kosovo. The project is implemented by WUS Austria, Leading Consortia in partnership with Centre for Social Innovation (ZSI), Vienna and Austrian Agency for International Mobility and Cooperation in Education, Science and Research (OeAD).
For more information, please find enclosed the Draft Agenda.

Sincerely Yours,

Aqim Emurli
Team Leader
HERAS Project

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së