Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë- Studentja e UPZ-së, Vezire Bashkim Krasniqi promovon lirin e radhës „Më duhet një sekond“

19 Maj 2017

 

Studentja e shkëlqyeshme me nota 10-she e Fakultetit të Filologjisë (Gjuhë dhe Letërsi gjermane) në UPPz, Vezire Bashkim Krasniqi, të shtunën me 27 Maj, nga ora 14:00, bën promovimin e librit të saj të dytë ,,Më duhet një sekond‘‘, në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik.

Të gjithë ju studentë e staf Akademik ftoheni të jeni pjesë e këtij promovimi, duke e nderuar kështu autoren e studenten tonë si dhe madhështuar këtë promovim.

Në mes tjerash për librin do të flasin dhe shkrimtarët e mirënjohur Daut Demaku e Adem Gashi.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së