Lajme

Universiteti i Prizrenit

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 12/12/2014 - Njoftim

  Njoftohen të gjithë studentët dhe profesorët e nivelit Master në Fakultetin Ekonomik dhe në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike se të hënën më 15/12/2014 në orën 11:00 në Amfiteatrin e...

 • 11/12/2014 - NJOFTIM

  Komisioni ka shqyrtuar të gjitha ankesat e studentëve. Studentët që janë fitues të bursave universitare janë:

 • 09/12/2014 - NJ O F T I M

  Njoftohen studentët të cilët janë përfitues të Bursës së Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” për vitin akademik 2013/2014, që urgjentisht të lajmërohen në zyrën e financave...

 • 08/12/2014 - VENDIM

  Në Programet Master, viti akademik 2014/2015, gjegjësisht semestri dimëror (ligjëratat) fillojnë më datë 15.12.2014

 • 04/12/2014 - NJOFTIM

  MBROJTJE DOKTORATURE

 • 04/12/2014 - LAJMËRIM

  Lajmerohen studentët që kanë aplikuar për studime master në Fakultetin Ekonomik se sot prej orës 13:00 do të shqyrtohen ankesat e tyre pranë Komisionit në SALLËN Nr.200.

 • 27/11/2014 - Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik

  Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik

 • 27/11/2014 - Njoftim

  Njoftohen studentët, profesorët dhe stafi administrativ i Universitetit “Ukshin Hoti”, se më 28.11.2014, e premte, do të jetë ditë pushimi për nderë të Festës së 28 Nëntorit.

 • 21/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërim Të nderuar aplikantë, ju informojmë se, për shkak të afatit kohor të ngarkuar me punë, në aspektin administrativ, vazhdohet afati për riaplikimi (online), ne zyrën e TI kati i...