Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 18/06/2015 - Urimi i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren për Muajin e Ramazanit

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj dhe i gjithë stafi i këtij Universiteti, të gjithë besimtarëve mysliman ju uron fillimin e Muajit të shenjtë të...

 • 12/06/2015 - Urimi i Rektorit të UPZ, Prof. Dr. Ramë Vataj për Ditën e Çlirimit të Prizrenit dhe Ditën e Paqes

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, studentëve dhe të gjithë qytetarëve u uron Ditën e Çlirimit të Prizrenit dhe Ditën e Paqes. Kjo është ditë e...

 • 11/06/2015 - NJ O F T I M

  Njoftohen studentët të cilët janë përfitues të Bursës së Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” për vitin akademik 2014/2015, që të lajmërohen në zyrën e financave nr.21, nga data...

 • 10/06/2015 - Njoftim për bursa studimore

  Njoftim për bursa për studime jashtë vendit

 • 08/06/2015 - ”Drini poetik” shtrihet edhe në UPZ

  Në Prizren takimi do të mbahet tek sheshi i lidhjes “Ora e Lidhjes” në orën 11:00, ndërsa në orën 13:00 në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, në Amfiteatrin e Fakultetit...

 • 04/06/2015 - INVITATION

  TRANSFORMATIONAL LEADERSHIP PROGRAM – SCHOLARSHIPS AND PARTNERSHIPS Informative Session for the Call for Applications – Master’s Degree Program When: Wednesday, June 10th, 2015, 11.00 –...

 • 03/06/2015 - VENDIM

  Mbi ndarjen e bursave universitare për vitin akademik 2014/15

 • 27/05/2015 - Ftesë - Prof. Muharrem Faiku mbron temën e doktoraturës

  Njoftohen studentët, profesorët dhe të gjithë të interesuarit, që kanë mundësi të marrin pjesë, se më 29.05.2015(të premten), në orën 9:00 në Universitetin Publik të Vjenës,...

 • 26/05/2015 - VENDIM

  Mbështeture në dispozitat e nenit 28 paragrafit 1.2 dhe 1.17 të Statutit të UPZ-së Nr.04 - V- 621 dt. 30 maj 2013,e në përputhje me kompetencat qe ka, Rektori i UPZ-së, më datë 25.05.2015...