Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 04/12/2014 - LAJMËRIM

  Lajmerohen studentët që kanë aplikuar për studime master në Fakultetin Ekonomik se sot prej orës 13:00 do të shqyrtohen ankesat e tyre pranë Komisionit në SALLËN Nr.200.

 • 27/11/2014 - Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik

  Rezultatet e provimit pranues për studime Master të Fakultetit Ekonomik

 • 27/11/2014 - Njoftim

  Njoftohen studentët, profesorët dhe stafi administrativ i Universitetit “Ukshin Hoti”, se më 28.11.2014, e premte, do të jetë ditë pushimi për nderë të Festës së 28 Nëntorit.

 • 21/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërim Të nderuar aplikantë, ju informojmë se, për shkak të afatit kohor të ngarkuar me punë, në aspektin administrativ, vazhdohet afati për riaplikimi (online), ne zyrën e TI kati i...

 • 20/11/2014 - NJOFTIM

  Prof. Dr. Mario de Matteis, Ruhr-Universität Bochum, Gjermani do të mban ligjëratë në UPZ

 • 18/11/2014 - The Japan Foundation Fellowship Program for Intellectual Exchange 2015-2016

  The Japan Foundation Fellowship Program for Intellectual Exchange 2015-2016

 • 17/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërohet të gjithë studentët e pranuar nga listat e shoqatave të dalura nga lufta e UÇK-së se tërheqja e dokumenteve bëhet duke filluar nga sot me 17 Nentor 2014 deri nesër me 18 Nëntor...

 • 13/11/2014 - VENDIM

  Vendimi mbi hyrjen në provimi pranues për kandidatët që kanë apliku në Fakultetin Ekonomik në Programet Master

 • 10/11/2014 - LAJMËRIM

  Lajmërohen studentët që kanë aplikuar për studimet Master në Fakultetin Ekonomik se provimi pranues do të mbahet me datën 13.11.2014 në ora 12:00. Provimit do t'i nënshtrohen vetëm...