Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 07/10/2014 - Konkurs për studimet Master

  Konkursi për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve pasdiplomike - master për vitin akademik 2014-2015

 • 07/10/2014 - Konkurs za Master studije

  Konkurs za upis studenata na prvoj godini master studija za akademsku godinu 2014-2015

 • 07/10/2014 - KONKURS

  Konkurs për regjistrimin e studentëve në vitin e parë të studimeve Master Shkencorë, “TRASHËGIMI KULTURORE DHE MENAXHIM NË TURIZËM” në vitin akademik 2014 - 2015

 • 07/10/2014 - COMPETITION - KONKURS

  Regarding admission of the students at the first year of the Master Scientific Studies in “Cultural Heritage and Tourism Management” in the academic year of 2014 – 2015.

 • 05/10/2014 - NJOFTIM

  Njoftim për nderë të festës së Kurban Bajramit

 • 28/09/2014 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren se provimet e Afatit të Shtatorit, që janë paraparë të mbahen më datë 26.09.2014, nuk do të mbahen për shkak të organizmit...

 • 28/09/2014 - KONKURS PLOTËSUES PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE NË VITIN E PARË TË STUDIMEVE, PËR VITIN AKADEMIK

  KONKURS PLOTËSUES PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE NË VITIN E PARË TË STUDIMEVE, PËR VITIN AKADEMIK

 • 20/08/2014 - KONKURS PËR REKTOR TË UNIVERSITETIT TË PRIZRENIT “UKSHIN HOTI”

  Mbështetur në dispozitat e nenit 19 paragrafi 1 të Ligjit për Arsimin e Lartë të Republikës së Kosovës dhe nenit 27 paragrafi 2 të Statutit të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”,...

 • 27/07/2014 - Universiteti “UKSHIN HOTI” dhe Universiteti i Tiranes konkretizojne bashkepunin

  Pas arritjes së marrëveshjes për bashkëpunim kohë më parë, Universiteti “Ukshin Hoti” dhe Universiteti i Tiranës kanë nisur konsultimet për konkretizimin e bashkëpunimit........