Lajme

Universiteti i Prizrenit

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 28/04/2016 - NJOFTIM

  Studentët me të drejtë vote që nuk figurojne në listë,në bazë të nenit 23, pika 5 dhe 6, kanë të drejtë ankese. Ankesa bëhet përmes deklaratës me shkrim e cila i paraqitet Kryesuesit...

 • 08/04/2016 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët dhe mësimdhënësit e UPZ se më 11.04.2016 do të jetë ditë pushimi për nderë të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës. Ndërsa më 09.04.2016(të shtunën)...

 • 04/04/2016 - F T E S Ë

  Këshilli Organizativë për shenimin e 8 prillit “Edhe ne jemi këtu”, ju fton në eveniment për Diten Nderkombëtare të Romëve, në ligjeratën me temën: “Romët dje, sot, nesër”....

 • 30/03/2016 - NJOFTIM

  Njoftohen studentët e poshtëshenuar që sa më parë të i sjellin kopjen e dokumentit identifikues-leternjoftimit si dhe kopjen e kartelës së bankës në emër personal në Zyret e Administrates...

 • 29/03/2016 - Vendim

  Çertifikohen organizatat studentore për Zgjedhjet Studentore të Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti" si në vijim:

 • 25/03/2016 - K O N K U R S

  Për lirimin nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit të Prizrenit për vitin akademik 2015/2016

 • 25/03/2016 - Njoftim

  Njoftohen studentët, mësimdhënësit dhe stafi administrativ se më 28.03.2016(të hënën), në bazë të Ligjit për Festat Zyrtare do të jetë ditë pushimi për nderë të Pashkëve.

 • 22/03/2016 - Raport i Komisionit Recensues-2 - Fakulteti i Filologjisë

 • 18/03/2016 - Global Leadership and Life Skills Seminar

  A free six-week English seminar/workshop discussing necessary skills for personal and professional leadership. The seminar will include classes on current issues and skills crucial for effective...