Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 03/10/2017 - VENDIM

  Duke u bazuar në vendimin e Këshillit Drejtues të Universitetit ”Ukshin Hoti” nr. 01-103 të datës 15.05.2017 për shpalljen e konkursit, rregulloren për lirim nga pagesa e semestrit nr....

 • 02/10/2017 - Njoftim

  Njoftohen të gjithë aplikuesit në konkursin për staf të angazhuar akademik në Universitetin ''Ukshin Hoti'' në Prizren, se shpallja e rezultateve bëhet të premten me datë 06.10.2017. Arsyeja...

 • 02/10/2017 - Njoftim

  Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2017 / 2018 Regjistrimi i semestrit do të bëhet nga data 02.10.2016 deri me datë 15.10.2016 Pagesa për semestër është 25€ për...

 • 29/09/2017 - Njoftim për fillimin e vitit të ri akademik 2017/2018

  Të hënën, më 2.10.2017 fillon viti i ri akademik 2017/2018 në të gjitha njësitë akademike në Universitetin “Ukshin Hoti” – Prizren. Oraret për mbajtjen e ligjëratave dhe ushtrimeve do...

 • 25/09/2017 - NJOFTIM

  Njofton të gjithë kandidatët të cilët në konkursin plotësues kaluan pragun (minimumin e pikëve) në provimin pranues por që për shkak të plotësimit të vendeve të parapara në konkurs...

 • 22/09/2017 - Rezultatet e Provimit pranues të afatit të dytë për Vitin Akademik 2017/2018

  Universiteti "UKSHIN HOTI" shpall rezultatet e provimit pranues të afatit të dytë për vitin Akademik 2017/2018 në të gjitha Fakultete.

 • 19/09/2017 - KONKURS PËR ANGAZHIMIN E PERSONELIT AKADEMIK NË BAZË TË NEVOJAVE TË NJËSIVE AKADEMIKE

  Angazhimi me honorar i personelit akademik do të bëhet në pajtim me dispozitat e Statutit të Universitetit “Ukshin Hoti” , Rregullores nr. 198/2015 për të ardhura personale, dhe Ligjit të...

 • 10/09/2017 - KONKURS PLOTËSUES ( AFATI I DYTË) PËR PRANIMIN E STUDENTËVE NË VITIN E PARË TË STUDIMEVE BACHELOR, PËR VITIN AKADEMIK 2017/2018

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, për vitin e parë të studimeve themelore - Bachelor, në konkursin plotësues (afatin e dytë) për vitin akademik 2017/2018, do të pranojë 932...

 • 04/09/2017 - FTESË

  “8th BALKAN ANIMAL SCIENCE CONFERENCE BALNIMALCON 2017”