Lester R. Brown, Christopher Flavin Hilary French
State of the World 2000
UK, 2000
ISBN: 0-393-31998-9
Konrad Mengel, Ernest A. Kirkby
Principles of Plant Nutrition
Holland, 2001
ISBN: 978-1-4020-0008-9
Thomas E. Harris, Mark D. Nelson
Applied Organizational Communication
USA, 2010
ISBN: 0-8058-5941-1
Mike Green
Change Management Masterclass
UK, 2007
ISBN: 978-0749445072
Timothy J. Koegel
The Exceptional Presenter
USA, 2007
ISBN: 978-1-323774-44-9
Alexander I.Poltorak, Paul J. Lerner
Essential of Intellectual Property
USA, 2011
ISBN: 978-0-470-88850-6
Roger Fisher
The Negotiation Fieldbook
USA
ISBN:
Lloyd L. Byars, Leslie W. Rue
Human Resource Management
USA, 2006
ISBN: 978-0-07-111561-2
Gary Dessler
Fundamentals of Resource Management
USA, 2014
ISBN: 978-0-13-338295-2
Kenneth C. Laudon, Jane P. Laudon
Management Information Systems
USA, 2012
ISBN: 0-273-75453-x
Charles T.Horngren, Srikant M. Datar, Madhav V. Rajan
Cost Accounting
India, 2013
ISBN: 978-81-317-6435-0
Cynthia Weber
International Relations Theory a Critical Introduction
UK, 2001
ISBN: 978-0-415-71306-1
Vanessa Fox
Marketing in the Age of Google
USA, 2012
ISBN:

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.