Ngjarje

Universiteti i Prizrenit

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Prorektori i UPZ-së, Kadri Kryeziu priti në takim zyrtaren për çështje kulturore dhe arsimore në ambasadën e SHBA-së në Prishtinë

11 Maj 2017

Prorektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Ass. Dr. Kadri Kryeziu, të enjten ka pritur në takim zyrtaren për çështje kulturore dhe arsimore në ambasadën e SHBA-së në Prishtinë, znj. Remzie Potoku. Në takim ishin edhe u.d. Dekani i Fakultetit Ekonomik, Prof. Ass. Dr. Halil Kuka dhe u. d. Dekani i Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Prof. Ass. Dr. Isuf Lushi si dhe Prof. Ass. Dr. Sejdi Sejdiu, shef i programit në gjuhën angleze në Fakultetin e Filologjisë.  Tema e diskutimit ishte angazhimi i një asistenti amerikan për ushtrime të gjuhës angleze në Universitetin e Prizrenit, i cili do të angazhohet në Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe në atë të Filologjisë. Temë diskutimi ishte edhe angazhimi i një profesori amerikan për mbajtjen e lëndëve në Programin Master, Trashëgimi Kulturore dhe Menaxhim i Turizmit në Fakultetin Ekonomik, i cili profesor do të vjen në kuadër të projektit Fulbright Scholarship.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.