Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Reagim ndaj personave të papërgjegjshëm që po abuzojnë me emrin e UPZ-së me profile të rrejshme në facebook

29 Shtator 2017

Reagim ndaj personave të papërgjegjshëm që po abuzojnë me emrin e UPZ-së me profile të rrejshme në facebook

Në rrjetet sociale, posaçërisht në Facebook persona të papërgjegjshëm kanë hapur një llogari në emër të Universitetit “Ukshin Hoti” dhe po bëjnë postime në emër të UPZ në mënyrë abuzive. Menaxhmenti i Universitetit informon opinionin se një gjë e tillë është bërë pa dijenin dhe pëlqimin UPZ-së dhe se janë duke u ndërmarr masat e nevojshme për mbylljen e kësaj faqeje dhe vënien para përgjegjësisë të atyre që po abuzojnë në emër të UPZ. Menaxhmenti ju bënë me dije të gjithë atyre që po keqpërdorin emrin e UPZ-së për qëllimet e tyre çfarëdo qofshin ato, se do të ndiqen edhe penalisht nga organet përgjegjëse.

Me nderime,

 

Menaxhmenti i Universitetit “Ukshin Hoti” - Prizren

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin.  Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim. Ditë më parë organizuam me një ceremoni madhështore përvjetorin e SHLP-së, nga e cila vatër e arsimit të lartë për më shumë se gjysmë shekulli kanë dalë mijëra mësues të cilët kanë edukuar dhjetëra gjenerata. UPZ vazhdon traditën e kualifikimit të mësimdhënësve të rajonit të Prizrenit dhe me gjerë, përderisa si universitet është zgjeruar duke ofruar kuadro të përgatitur edhe për fushat e tjera. Urime 7 Marsin - Ditën e Mësuesit! Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor Universiteti “Ukshin Hoti” – Prizren "

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Urimi i Rektorit Vataj për 7 Marsin - Ditën e Mësuesit

Prof. Dr. Ramë Vataj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron të gjithë mësimdhënësit e UPZ-së dhe të gjithë niveleve të arsimit në Kosovë dhe më gjerë për Ditën e Mësuesit – 7 Marsin. Në këtë ditë të veçantë kujtojmë me mirënjohje mësuesit dhe pedagogët që me sakrificë në kohëra të vështira u përpoqën të na edukojnë me ndershmëri dhe përkushtim.