Ngjarje

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Në UPZ u promovua libri i radhës i Prof. Dr. Artan Nimanit

29 Nëntor 2017

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren të mërkurën është bërë promovimi i librit të radhës me titull “Bazat e menaxhimit ndërkombëtar” i Prof. Dr. Artan Nimani, i cili njëherësh është edhe anëtar i Këshillit Drejtues të UPZ-së. Në një ceremoni të rastit që është organizuar kanë marr pjesë mysafirë të shumtë nga bota akademike, institucionet qendrore, FSK, Policia, etj.. Në fjalën tij para të pranishmëve, Prof. Dr. Ramë Vataj, rektor i UPZ e vlerësoi lartë punën akademike të profesor Nimanit duke theksuar se kontributi i tij në këtë fushë është mjaftë i dobishëm për studentët e kësaj lëmie në vend dhe më gjerë. Po ashtu edhe Prof. Dr. Halil Kukaj u.d. Dekan i Fakultetit Ekonomik në cilësi të redaktorit të librit dhe Prof. Dr. Sabahajdin Cena në cilësi të recensentit theksuar se Prof. Nimani ka bërë një punë të jashtëzakonshme në këtë libër duke e inkurajuar që të vazhdoj punën e tij edhe më tutje. Prof. Nimani, autori i librit falënderoi të gjithë ata që kanë kontribuar në këtë libër në forma të ndryshme. Ai theksoi se do të vazhdoj ta japë kontributin e tij aty ku kërkohet.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.