Ngjarje

 • Rektori Vataj priti në takim deputeten e Kuvendit të Shqipërisë Nora Malaj dhe përfaqësuesit e UIQZ dhe KUPV në Vlorë dhe Prof. Eni Qobani

  Rektori Vataj priti në takim deputeten e Kuvendit të Shqipërisë Nora Malaj dhe përfaqësuesit e UIQZ dhe KUPV në Vlorë dhe Prof. Eni Qobani

  Në takim është diskutuar për mundësinë e ripërtëritjes së bashkëpunimit me UIQV, përkatësisht lidhja e bashkëpunimit me KUPV. Rektori Vataj theksoi rëndësinë e...

  23/03/2018 Lexo më shumë
 • Rektori Vataj monitoron zgjedhjet studentore në UPZ – inkurajon studentët për pjesëmarrje në zgjedhje

  Rektori Vataj monitoron zgjedhjet studentore në UPZ – inkurajon studentët për pjesëmarrje në zgjedhje

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, Sekretari i Përgjithshëm z. Burim Berisha, njëherësh kryetar i KQZ-së, të shoqëruar nga...

  22/03/2018 Lexo më shumë
 • KQZ-ja bënë thirrje për pjesëmarrje të studentëve në zgjedhjet studentore
  22/03/2018 - KQZ-ja bënë thirrje për pjesëmarrje të studentëve në zgjedhjet studentore

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, sot po mbahen zgjedhjet për Këshilla studentore të fakulteteve dhe për Parlamentin studentor. Komisioni Zgjedhor ka bërë...

 • Në UPZ u promovuan dy libra të Prof. Dr. Nusret Pllanës dhe u shfaq filmi dokumentar “Dëshmitë e heshtura”
  21/03/2018 - Në UPZ u promovuan dy libra të Prof. Dr. Nusret Pllanës dhe u shfaq filmi dokumentar “Dëshmitë e heshtura”

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në shenjë kujtimi të 19-vjetorit të intervenimit të NATO-s në Kosovë, të mërkurën është bërë promovimi i dy librave...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT