Ngjarje

 • Në UPZ u promovuan dy libra të Prof. Dr. Nusret Pllanës dhe u shfaq filmi dokumentar “Dëshmitë e heshtura”

  Në UPZ u promovuan dy libra të Prof. Dr. Nusret Pllanës dhe u shfaq filmi dokumentar “Dëshmitë e heshtura”

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, në shenjë kujtimi të 19-vjetorit të intervenimit të NATO-s në Kosovë, të mërkurën është bërë promovimi i dy librave...

  21/03/2018 Lexo më shumë
 • Menaxhmenti dhe administrata e UPZ-së dhurojnë gjak

  Menaxhmenti dhe administrata e UPZ-së dhurojnë gjak

  Parlamenti Studentor i UPZ-së në bashkëpunim me Qendrën Kombëtare për Transfuzion të Gjakut njësia në Prizren, të hënën kanë organizuar aksion vullnetar për dhurimin...

  19/03/2018 Lexo më shumë
 • Orari i filmave dokumentarë dhe debateve në DOKUKINO në Prizren
  16/03/2018 - Orari i filmave dokumentarë dhe debateve në DOKUKINO në Prizren

  Inkurajohen studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” për ndjekjen e serisë së filmave dokumentarë të angazhuar që kanë filluar të shfaqen në kinemanë DokuKino në...

 • Rektori Vataj priti në takim Prorektorin e Universitetit të Pullës, Prof. Dr. Bashkim Shehu dhe Prof. Dr. Dean Sinković
  15/03/2018 - Rektori Vataj priti në takim Prorektorin e Universitetit të Pullës, Prof. Dr. Bashkim Shehu dhe Prof. Dr. Dean Sinković

  Prof. Dr. Dean Sinković, profesor në Universitetin e Pullës në Kroaci, të enjten ka mbajtur ligjëratë nga fusha e ekonomisë me studentët e UPZ-së, kryesisht të...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT