Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lista e mësimdhënësve e stafit akademik në semestrin dimëror 2016/17

 • Prof. dr. Abdullah Zejnullahu;
 • Prof. dr. Ramë Vataj;
 • Prof. dr. Kasum Letaj;
 • Prof. asoc. dr. Agim Muçaj;
 • Prof. asoc. dr. Irma Tabaku;
 • Prof. asoc. dr. Musaj Paçarizi
 • Prof. ass. dr. Bekim Gashi;
 • Prof. ass. dr. Isuf Lushi;
 • Prof. ass. dr. Meleq Bahtijari;
 • Liger. Skender Shala;
 • Ass. msc. Festim Tafolli;
 • Ass. msc. Albana Plakiqi;
 • Ass. msc. Behar Baxhaku;
 • Ass. msc. Njomza Elezaj;
 • Ass. msc. Eriona Dedaj.

 

Lista e mësimdhënësve e stafit akademik në semestrin veror 2016/17

 • Prof. dr. Hysen Bytyqi;
 • Prof. dr. Kasum Letaj;
 • Prof. dr. Stilian Apostoli;
 • Prof. dr. Xhevdet Elezi;
 • Prof. asoc. dr. Elez Krasniqi;
 • Prof. asoc. dr. Musaj Paçarizi;
 • Prof. asoc. dr. Ana Mane;
 • Prof. ass. dr. Isuf Lushi;
 • Prof. ass. dr. Malush Mjaku;
 • Prof. ass. dr. Nerimane Bajraktari;
 • Prof. ass. dr. Jusuf Mustafai;
 • Ass. msc. Festim Tafolli;
 • Ass. msc. Muhamet Zogaj.

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.