Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit

Universiteti i Prizrenit

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lista e mësimdhënësve e stafit akademik në semestrin dimëror 2016/17

 • Prof. dr. Abdullah Zejnullahu;
 • Prof. dr. Ramë Vataj;
 • Prof. dr. Kasum Letaj;
 • Prof. asoc. dr. Agim Muçaj;
 • Prof. asoc. dr. Irma Tabaku;
 • Prof. asoc. dr. Musaj Paçarizi
 • Prof. ass. dr. Bekim Gashi;
 • Prof. ass. dr. Isuf Lushi;
 • Prof. ass. dr. Meleq Bahtijari;
 • Liger. Skender Shala;
 • Ass. msc. Festim Tafolli;
 • Ass. msc. Albana Plakiqi;
 • Ass. msc. Behar Baxhaku;
 • Ass. msc. Njomza Elezaj;
 • Ass. msc. Eriona Dedaj.

 

Lista e mësimdhënësve e stafit akademik në semestrin veror 2016/17

 • Prof. dr. Hysen Bytyqi;
 • Prof. dr. Kasum Letaj;
 • Prof. dr. Stilian Apostoli;
 • Prof. dr. Xhevdet Elezi;
 • Prof. asoc. dr. Elez Krasniqi;
 • Prof. asoc. dr. Musaj Paçarizi;
 • Prof. asoc. dr. Ana Mane;
 • Prof. ass. dr. Isuf Lushi;
 • Prof. ass. dr. Malush Mjaku;
 • Prof. ass. dr. Nerimane Bajraktari;
 • Prof. ass. dr. Jusuf Mustafai;
 • Ass. msc. Festim Tafolli;
 • Ass. msc. Muhamet Zogaj.

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së