Personeli Akademik i Angazhuar

 

Mësimdhënësi

 • Prof. dr. Hysen Matoshi
 • Dr. sc. Vjollca Dibra
 • Mr. sc. Kushtrim Xhaferi
 • Prof. dr. Asllan Hamiti
 • Mr. sc. Dashurije Saramati
 • Mr. sc. Bajram Demollari
 • Mr. sc. Gjyle Totaj
 • Prof. ass.dr. Xhevdet Pantina
 • Dr. sc. Teuta Kafexholli
 • Dr.sc. Naim Berisha
 • Mr.sc. Nazli Tyfekci
 • Mr.sc. Uranela Demaj
 • Mr.sc. Teuta Agaj
 • Prof. ass.dr. Vjosa Hamiti
 • Prof.asoc.dr. Muhamet Hamiti
 • Mr.sc. Elsa Vula
 • Mr.sc. Kadri Krasniqi
 • Mr.sc. Armend Bytyqi
 • Mr. sc. Dardane Bojaxhi
 • Dr. sc. Kimete Canaj
 • Prof.asoc.dr. Izer Maksuti
 • Prof.asoc.dr. Naser Mrasori
 • Mr.sc. Albulena Fandaj
 • Mr. Vilson Marku
 • Mag. Martina Drescher
 • Mr.sc. Ilir Krusha
 • Mr.sc. Shkurte Veliu
 • Prof.dr. Brikena Kadzadej
 • Prof.ass.dr. Sadete Pllana

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit. "

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori Vataj nënshkruan dy marrëveshje për bashkëpunim konkret me dy fakultete të Universitetit Bujqësor të Tiranës

Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj, i shoqëruar edhe nga zv.Kryesuesi i Këshillit Drejtues i UPZ-së, Dr. Sc. Bekim Gashi, dhe Senatori Prof. Ass.Dr. Isuf Lushi, të hënën ka qëndruar në një vizitë zyrtare në Universitetin Bujqësorë të Tiranës, ku janë arritur dy marrëveshje bashkëpunimi të rëndësishme me dy fakultetet të këtij universiteti. Marrëveshje konkrete është arritur me Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit dhe me Fakultetin e Bioteknologjisë dhe Ushqimit në Universitetin Bujqësor të Tiranës, me qëllim të finalizimit të njësisë së re akademike në UPZ, Fakultetin e Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.