Personeli Akademik i Rregullt

 • Flamur Shala

  Flamur

  Shala

  Profesor Asistent, u.d. Dekan

 • Shkelqim Millaku

  Shkelqim

  Millaku

  Profesor Asocuar

 • Sejdi Sejdiu

  Sejdi

  Sejdiu

  Profesor Asistent

 • Sermin Turtulla

  Sermin

  Turtulla

  Profesor Asistent

 • Herolinda Bylykbashi

  Herolinda

  Bylykbashi

  Asistente

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së