Ngjarje

 • Në UPZ promovohet puna e shkrimtares austriake Rosemarie Eichinger

  Në UPZ promovohet puna e shkrimtares austriake Rosemarie Eichinger

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjtën është promovuar puna e studiueses austriake Rosemarie Eichinger. Ajo ka studiuar historinë në Vjenë, ku edhe...

  23/11/2017 Lexo më shumë
 • Dr. Thomas Lancaster nga Universiteti i Staffordshire ligjëroi në UPZ mbi integritetin akademik dhe rreziqet nga plagjiarizmi

  Dr. Thomas Lancaster nga Universiteti i Staffordshire ligjëroi në UPZ mbi integritetin akademik dhe rreziqet nga plagjiarizmi

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren të enjten është mbajtur ligjëratë për stafin akademik dhe studentët mbi integritetin akademik dhe rreziqet nga plagjiarizmi,...

  23/11/2017 Lexo më shumë
 • Në UPZ u debatua rreth harmonizimit të legjislacionit për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë me atë të BE-së
  22/11/2017 - Në UPZ u debatua rreth harmonizimit të legjislacionit për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë me atë të BE-së

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën është mbajtur debatë lidhur me harmonizimin e Legjislacionit kosovar mbi Sigurinë dhe Shëndetin në Punë...

 • Entela Kasi, kryetare e PEN mbajti ligjëratë në UPZ
  22/11/2017 - Entela Kasi, kryetare e PEN mbajti ligjëratë në UPZ

  Entela Kasi, kryetare e PEN Qendrës së Shqipërisë poete, romansiere, përkthyese e spikatur, të mërkurën mbajti ligjëratë në UPZ, me temë: "Shqipëria e përjetshme në...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

 • FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE FTESË PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN SHKENCORE 21/11/2017 -

  Shoqata Ndërkombëtare për Kërkime në Shkencat Shoqërore (IASSR) në bashkëpunim me Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” në Kosovë kanë nderin t'ju ftojnë në pjesëmarrje në...

 • FTESË 21/11/2017 -

  Me këtë rast, ju ftojmë të merrni pjesë në debatin e UNIVERSITETIT TË PRIZRENIT që po organizohet në Prizren me datën 22 Nëntor 2017 në orën 11:00 paradite. Debati do të zgjasë rreth...

 • Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë 20/11/2017 -

  Të enjten me 23 nëntor 2017 – prej 11:00h – 13:00h “STRENGTHEN INTEGRITY AND COMBAT CORRUPTION IN HIGHER EDUCATION” “PËRFORCIMI I INTEGRITETIT DHE LUFTIMI I KORRUPSIONIT NË ARSIMIN E

 • Njoftim 16/11/2017 -

  Njoftohen të gjithë aplikuesit të cilët janë pranuar në Programi: Master - Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike duhet të ndjekin këto procedura:

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • UPz
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT