Doctor Honoris Causa
të Universitetit të Prizrenit "Ukshin Hoti"

 

Titulli "Doctor Honoris Causa" jepet për:


1. Nexhmije Pagarusha, Këngëtare dhe aktore (2011)

2. Rupert Neudeck, Gazetar Gjerman dhe humanist (2011)

3. Dr. Elaine Berkowitz, Shtetase SHBA (2015)

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2014, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

SEMS

SEMS

SEMS