Ngjarje

 • Kryetari Haskuka vizitoi FSHJM-në në UPZ, premtoi mbështetje në suaza të mundësive të komunës

  Kryetari Haskuka vizitoi FSHJM-në në UPZ, premtoi mbështetje në suaza të mundësive të komunës

  Me ftesë të Dekanit të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Prof. Dr. Isuf lushi, të enjten Kryetari i Komunës së Prizrenit, Prof. Dr. Mytaher Haskuka, e ka...

  06/12/2018 Lexo më shumë
 • Tre profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata publike në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Tre profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata publike në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, me ftesë të dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, të martën kanë mbajtur ligjëratë tre profesorë nga Shqipëria....

  04/12/2018 Lexo më shumë
 • Nimani e Kukaj pritën në takim konzullën e përgjithshme të Turqisë në Prizren, Eylem Atunya
  03/12/2018 - Nimani e Kukaj pritën në takim konzullën e përgjithshme të Turqisë në Prizren, Eylem Atunya

  Prof. Dr. Artan Nimani, anëtar i Këshillit Drejtues në UPZ dhe Prof. Dr. Halil Kukaj, dekan në Fakultetin e Ekonomisë të hënën ka pritur në takim konzullën e...

 • Vizita e BESTSDI group në UPZ
  28/11/2018 - Vizita e BESTSDI group në UPZ

  Dje pasdite, me datë 27. 11. 2018, UPZ-në e kanë vizituar partnerët nga Universiteti i Zagrebit, njëkohësisht udhëheqës të projektit BESTSDI dhe përfaqësues nga...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • APLIKO-ONLINE
 • Video Promovuese
 • BULETINET