Ngjarje

 • Përfaqësues të projektit “Zbatimi i Teorisë në Praktikë” vizituan UPZ-në

  Përfaqësues të projektit “Zbatimi i Teorisë në Praktikë” vizituan UPZ-në

  Përfaqësues nga Kolegji Ndërkombëtar i Mitrovicës (IBCM) Prof. Mihine Kerolli, Drejtore Egzekutive e Kolegjit dhe Alfya Urazaeva e vizituan Universitetin “Ukshin Hoti”në...

  14/06/2019 Lexo më shumë
 • Morina, Nimani dhe Yildirim zgjedhen prorektorë në UPZ

  Morina, Nimani dhe Yildirim zgjedhen prorektorë në UPZ

  Në mbledhjen e mbajtur më 10.06.2019 Këshilli Drejtues i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren me votim unanim ka zgjedhur tre prorektorët e universitetit. Prof. Ass. Dr....

  10/06/2019 Lexo më shumë
 • Urimi i Rektorit Temaj për festën e Fitër Bajramit!
  03/06/2019 - Urimi i Rektorit Temaj për festën e Fitër Bajramit!

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren ua uron festën e Fitër Bajramit njëherësh pranimin e agjërimit, të gjithë besimtarëve...

 • Rektori Temaj nderon viktimat e Holokaustit në përvjetorin e mbylljes së kampit të përqendrimit në Poloni
  31/05/2019 - Rektori Temaj nderon viktimat e Holokaustit në përvjetorin e mbylljes së kampit të përqendrimit në Poloni

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, i shoqëruar nga anëtarët e Këshillit Drejtues, Prof. Ass. Dr. Artan Nimani dhe Prof. Ass....

Shiko të gjitha ngjarjet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET