Kryesia e Parlamentit Studentor të Universitetit "UKSHIN HOTI" të Prizrenit

  • Arianit BERISHA, Kryetar i Parlamentit të Studentëve
  • Lauresha MORINA, Nënkryetare për çështje organizative dhe akademike
  • Jemina OSMANI, Nënkryetare për marrëdhënie ndërkombëtare
  • Alban SARAMATI, Sekretar i përgjithshëm
  • Diellza GASHI, Kordinatore për Këshilat e Studentëve
  • Driton GASHI, Zëdhënës për informim

Parlamentin studentor e gjeni në këtë faqe në facebook:

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së