Ngjarje

 • U mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Drejtues në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  U mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit Drejtues në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Mbledhjen e hapi kryesuesi i Këshillit Drejtues, Prof. Asoc. Dr. Naser Bajraktari. Ndërsa rreth pregatitjeve që janë bërë nga Universiteti për fillimin e vitit të ri...

  17/09/2020 Lexo më shumë
 • Konferenca ICONST 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Shkencat dhe Teknologjinë) dhe ICONSR 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Kërkimin e Shkencave Sociale)

  Konferenca ICONST 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Shkencat dhe Teknologjinë) dhe ICONSR 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Kërkimin e Shkencave Sociale)

  Konferenca ICONST 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Shkencat dhe Teknologjinë) dhe ICONSR 2020 (Konferenca Ndërkombëtare për Kërkimin e Shkencave Sociale), të...

  05/09/2020 Lexo më shumë
 • Prof. Dr. Naser Bajraktari zgjidhet Kryesues i Këshillit Drejtues në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren
  26/08/2020 - Prof. Dr. Naser Bajraktari zgjidhet Kryesues i Këshillit Drejtues në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Në mbledhjen më 26.08.2020, pas verifikimit të mandateve të anëtarëve të rinj të Këshillit Drejtues të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Naser...

 • KONFERENCA E REKTORËVE SHQYRTOI PROCESIN E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK
  18/08/2020 - KONFERENCA E REKTORËVE SHQYRTOI PROCESIN E FILLIMIT TË VITIT TË RI AKADEMIK

  Konferenca e Rektorëve e Universiteteve Publike të Republikës së Kosovës në mbledhjen e mbajtur me datë 14 gusht 2020, shqyrtoi procesin e fillimit të vitit të ri akademik...

 • Urimi i Rektorit Temaj për Festën e Kurban Bajramit!
  31/07/2020 - Urimi i Rektorit Temaj për Festën e Kurban Bajramit!

  Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj – Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, uron studentët, mësimdhënësit, punonjësit e administratës dhe të gjithë qytetarët e...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SAP - Sistemi Anti-Plagjiaturë
 • ebiblioteka
 • T2P
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET