Dhënia e mirënjohjes për kontributin e dhënë në FSUK për Rektorin Ismet Temaj

13 Dhjetor 2019

Me bashkëpunëtorë e miq, Federata e Sporteve Universitare sot mbajti dreken e fundvitit, ku me mirënjohje u shpërblyen kontributorët kryesorë në zhvillimin e sportit universitar.

Viti 2019 na solli shumë suksese, e u përmbyll me lajmin e madh që ne do jemi nikoqir të Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll, 2022. Një ngjarje e tillë madhështore për vendin tonë, e as shumë suksese që shënuam, nuk do të ishin të mundura pa kontributin e miqve tanë.

Me këtë rast, presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi, falënderoi të gjithë veç e veç për përkrahjen e vazhdueshme që i kanë dhënë sportit universitar, teksa i pajisi me plaketa mirënjohjeje.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas