Ngjarje

 • Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, HERAS po organizon trajnimin dy-ditor mbi

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, HERAS po organizon trajnimin dy-ditor mbi "Menaxhimin e Ciklit të Projektit" për stafin akademik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren.

  Më 26-27 Nëntor 2020, HERAS po zhvillon një trajnim dy-ditor mbi "Menaxhimin e Ciklit të Projektit" për stafin akademik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren.

  26/02/2020 Lexo më shumë
 • Stafi akademik i Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Universitetit

  Stafi akademik i Fakultetit të Shkencave Kompjuterike të Universitetit "Ukshin Hoti" Prizren është në vizitë dy-ditore në Universitetin Linnaeus në Suedi, në kuadër të projektit PHDICTKES.

  Gjatë ditës së pare, janë vizituar lokacionet e Universitetit Linnaeus në Växjö, ndërsa të Martën vizita ka vazhduar në lokacionet e Universitetit Linnaeus në qytetin...

  25/02/2020 Lexo më shumë
 • Universiteti “Ukshin Hoti”, ka arritur një memorandum mirëkuptimi me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit.
  21/02/2020 - Universiteti “Ukshin Hoti”, ka arritur një memorandum mirëkuptimi me Parkun e Inovacionit dhe Trajnimit.

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren, dhe Njësia për Zbatimin e Projektit të Parkut të Inovacionit dhe Trajnimit (ITP) në Prizren njësi kjo e Shoqërisë Gjermane për...

 • Urimi i Rektorit Temaj për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!
  16/02/2020 - Urimi i Rektorit Temaj për 12-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës!

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj, uron studentët, mësimdhënësit, stafin e administratës dhe gjithë qytetarët e Republikës...

 • Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit
  14/02/2020 - Universiteti “Ukshin Hoti” arrin marrëveshje bashkëpunimi me Komunën e Prizrenit

  Universiteti “Ukshin Hoti” i Prizrenit dhe Komuna e Prizrenit kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi. Marrëveshja është nënshkruar nga Rektori Prof. Asoc. Dr. Ismet...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • T2P
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET