Ngjarje

 • Në UPZ nisi punimet Konferenca IV Shkencore Ndërkombëtare “The East of the West and West of the East”

  Në UPZ nisi punimet Konferenca IV Shkencore Ndërkombëtare “The East of the West and West of the East”

  Të martën mbrëma u bë hapja solemne e punimeve të konferencës nga nikoqiri Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj.

  25/06/2019 Lexo më shumë
 • Rektori Temaj priti në vizitë Drejtorin e Institutit “Yunus Emre”, Dr. Mehmet ϋlker

  Rektori Temaj priti në vizitë Drejtorin e Institutit “Yunus Emre”, Dr. Mehmet ϋlker

  Në takim ishin edhe Prof. Ass. Dr. Shemsi Morina, Prorektor për Mësimdhënie, Çështje të Studentëve dhe Kërkime Shkencore, Prof. Ass. Dr. Soner Yildirim, Prorektor për...

  25/06/2019 Lexo më shumë
 • UPZ arrin marrëveshje me OJQ “FINQ” për krijimin e Kopshtit Botanik për nevoja të FSHJM-së
  25/06/2019 - UPZ arrin marrëveshje me OJQ “FINQ” për krijimin e Kopshtit Botanik për nevoja të FSHJM-së

  Në takim ishin edhe Dekani i Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Prof. Asoc. Dr. Isuf Lushi dhe shefi i programit të Shkencave të Pyjeve dhe Mjedisit, Prof. Ass....

 • Unioni i të Diplomuarve në Turqi vizituan Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren
  19/06/2019 - Unioni i të Diplomuarve në Turqi vizituan Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Rektori Temaj me këtë rast theksoi se bashkëpunimi është i mirëpritur duke marr për bazë raportet e mira që ka Kosova me shtetin mik Turqinë, në këtë kuadër edhe UPZ...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • KONFERENCA
 • Video Promovuese
 • BULETINET