Ngjarje

 • Prorektori Kryeziu po qëndron në një vizitë zyrtare në Austri

  Prorektori Kryeziu po qëndron në një vizitë zyrtare në Austri

  Prorektori i UPZ-së, Prof. Dr. Kadri Kryeziu i shoqëruar nga profesori i gjuhës angleze, Prof. Dr. Sejdi Sejdiu, po qëndrojnë në një vizitë zyrtare në Austri. Kjo vizitë...

  19/06/2018 Lexo më shumë
 • UPZ arrin marrëveshje bashkëpunimi me “Loyola-Gymnasium” në Prizren

  UPZ arrin marrëveshje bashkëpunimi me “Loyola-Gymnasium” në Prizren

  Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren dhe Gjimnazi Klasik “Loyola” të martën kanë arritur marrëveshje për bashkëpunim. Marrëveshjen përkatëse e kanë nënshkruar...

  19/06/2018 Lexo më shumë
 • Urimi i Rektorit Vataj për Fitër Bajram
  14/06/2018 - Urimi i Rektorit Vataj për Fitër Bajram

  Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj uron të gjithë besimtarët mysliman për festën e Fitër Bajramit, njëherësh pranim të agjërimit...

 • Rektori Vataj priti në takim Ministren e Ambientit, Albena Reshitaj dhe deputeten Luljeta Veselaj
  13/06/2018 - Rektori Vataj priti në takim Ministren e Ambientit, Albena Reshitaj dhe deputeten Luljeta Veselaj

  Prof. Dr. Ramë Vataj, Rektor në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të mërkurën priti në takim znj. Albena Reshitaj, ministre e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • SEMS
 • APLIKO-ONLINE
 • Video Promovuese
 • BULETINET
 • FLETËPAGESAT