Burime elektronike pa pagesë për këtë periudhe  të COVID-19

Free electronic resources for this COVID-19 period

 

AEA - American Economic Association

Free access to journals until June 30, 2020

2.

Cambridge University Press
Free access to over 700 textbooks until May 31, 2020

3.

Elsevier
Free access to 256 text books for 90 days, until June 20, 2020

4.

Energie.de - Portal der Energiewirtschaft
EW, Netzpraxis, ET and Euroheat & Power from vol. 2019, free access until the end of 2020

5.

JoVE education video
Free access to many videos until June 15, 2020

6.

JSTOR
Journals until June 30, 2020

7.

NOMOS
Complete contents (e-books, journals, text books etc.) at first until March 31, 2020

8.

MUSE
University publishers as well as other participating publishers, journals and e-books, e.g. Duke, Johns Hopkins, MIT, Princeton etc.

9.

Oxford University Press
Free access to "COVID-19 resources" (articles from books and journals that are related to Covid-19)

10.

ProQuest E-Book Central
Unlimited simultanous  access to many e-books until June 15, 2020

11.

Springer Nature
Free access to a range of essential textbooks from all disciplines.

12.

World Scientific
All journals from volumes 2001 onwards, until June 30, 2020

13.

Norwegian Database Idunn
Free access while libraries are closed

14.

ACM Digital Library

ACM DL is now open, and will continue that way through June 30, 2020


15. Free access during the Pandemic. You and your students can have access into the e-books (more than 300 000 ebooks) in different areas of study. Please disseminate this info to your internal university networks. You can access through the following info:

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas