Ngjarje

 • Nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Drejtësisë dhe Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren

  Nënshkruhet memorandumi i mirëkuptimit ndërmjet Akademisë së Drejtësisë dhe Fakultetit Juridik të Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren

  Prof. Ass. Dr. Halim Bajraktari U.d. Dekan i Fakultetit Juridik në Universitetin “Ukshin Hoti” të Prizrenit, ka arritur memorandum bashkëpunimi me z. Valon Kurtaj drejtori...

  12/03/2019 Lexo më shumë
 • ECD vendosi librarinë e hapur në kampusin e Universitetit

  ECD vendosi librarinë e hapur në kampusin e Universitetit "Ukshin Hoti" Prizren

  ECD vendosi librarinë e hapur në kampusin e Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren, duke i'u mundësuar qasje për shkëmbim të librave të gjithë dashamirëve të leximit.

  11/03/2019 Lexo më shumë
 • U.d. Rektori Temaj priti në takim Ambasadorin e Austrisë, Gernot Pfandler
  11/03/2019 - U.d. Rektori Temaj priti në takim Ambasadorin e Austrisë, Gernot Pfandler

  Ambasadori Pfandler pasi e falënderoi u.d. Rektorin Temaj për detyrën e re, theksoi se bashkëpunimi mes UPZ-së dhe Ambasadës së Austrisë në Prishtinë është më i madhi...

 • STUDENTË E PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT “UKSHIN HOTI” TË PRIZRENIT VIZITUAN UNIVERSITETIN E KORÇËS “FAN S.NOLI”
  08/03/2019 - STUDENTË E PEDAGOGË TË UNIVERSITETIT “UKSHIN HOTI” TË PRIZRENIT VIZITUAN UNIVERSITETIN E KORÇËS “FAN S.NOLI”

  Hapja shkollave shqipe në trojet shqiptare është faqja më e ndritur dhe më e lavdishme e manifestimit të atdhedashurisë dhe e përmbushjes së synimeve për një shkollë...

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • APLIKO-ONLINE
 • Video Promovuese
 • BULETINET