Ngjarje

 • Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

  Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

  Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e...

  10/12/2018 Lexo më shumë
 • Në UPZ po qëndrojnë Prof. Dr. Rupert Hochholzer, profesor në Universitetin e Regensburgut dhe prof. Jörg Meier nga Universiteti i Innsbruck

  Në UPZ po qëndrojnë Prof. Dr. Rupert Hochholzer, profesor në Universitetin e Regensburgut dhe prof. Jörg Meier nga Universiteti i Innsbruck

  Prof. Dr. Shkelqim Millaku, Dekan i Fakultetit të Filologjisë në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën ka pritur në takim Prof. Dr. Rupert Hochholzer,...

  10/12/2018 Lexo më shumë
 • Kryetari Haskuka vizitoi FSHJM-në në UPZ, premtoi mbështetje në suaza të mundësive të komunës
  06/12/2018 - Kryetari Haskuka vizitoi FSHJM-në në UPZ, premtoi mbështetje në suaza të mundësive të komunës

  Me ftesë të Dekanit të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Prof. Dr. Isuf lushi, të enjten Kryetari i Komunës së Prizrenit, Prof. Dr. Mytaher Haskuka, e ka...

 • Tre profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata publike në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren
  04/12/2018 - Tre profesorë nga Shqipëria mbajtën ligjërata publike në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren

  Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, me ftesë të dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, të martën kanë mbajtur ligjëratë tre profesorë nga Shqipëria....

Shiko të gjitha ngjarjet

Lajme

Shiko të gjitha lajmet
 • Qasja - SMU (SEMS)
 • SMU - Sistemi i Menaxhimit Universitar
 • FLETËPAGESAT
 • APLIKO-ONLINE
 • Video Promovuese
 • BULETINET