Bordi Këshillëdhënës Industrial i Fakultetit Ekonomik në Universitetin “Ukshin Hoti” Prizren.

Anëtarët nga shoqatat, bizneset/ institucionet tjera (me të drejtë vote):

 • Qëndresa JANUZAJ- ”CITY HOTEL” SH.P.K. & Swiss windovs sh.p.k, kryetar/e,
 • Arben Tërshnjaku- Fabrika konditorike ‘’Liri’’ zëvendëskryetar,
 • Zenel AHMETAJ, ZKF Drejtoria e Ekonomisë dhe Financave- KK Prizren,
 • Xhafer KASTRATI- N.T.N. MIRI,
 • Alajdin FUSHA- ABI center,
 • Liman Asllani- Klubi i afaristëve të Prizrenit,
 • Halim HOTI- “Kosovo Turism” SH.P.K.
 • Agim MORINA- Lori Shped,
 • Armend HYSENI- Oda Ekonomike rexhionale,
 • Fisnik HAZIRAJ- SOLID Sh.P.K.
 • Hasan BYTYQI- OK- SHPK,
 • Gani SALLAUKA- “Q.B.S”- Suhareka,
 • Ardiana BUNJAKU- Scaak,
 • Tasim SHASIVARI- SABA Agency SOFRA,
 • Vedija ZEKOVSKI- N.T. ‘’Sporting’’,
 • Veli AHMETI- LUMA Comerce N.T.SH.
 • Afrim TEJECI- Oda e ndërmarrësve dhe zejtareve.

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas