I RREGULLT

Me poshte mund te gjeni listen e stafit akademik te rregullte prane Universitetit te Prizrenit - Fakulteti i Shkencave Kompjuterike

 • Samedin Krrabaj

  Samedin

  Krrabaj

  Dekan, Profesor i Asocuar

 • Arsim Susuri

  Arsim

  Susuri

  Prodekan, Profesor Asistent

 • Zirije Hasani

  Zirije

  Hasani

  Dr.sc. - Shefe për mësim

 • Ercan Canhasi

  Ercan

  Canhasi

  Profesor i asocuar

 • Naim Baftiu

  Naim

  Baftiu

  Professor i Asocuar

 • Dhurata Hyseni

  Dhurata

  Hyseni

  Profesor Asistent

 • Malush Mjaku

  Malush

  Mjaku

  Profesor Asistent

 • Agon Koka

  Agon

  Koka

  Dr.Sc. - Asistent

 • Betim Maloku

  Betim

  Maloku

  Asistent

 • Arbër Beshiri

  Arbër

  Beshiri

  Asistent

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së